Biudžetinė įstaiga, kodas juridinių asmenų registre 290532510, Lieporių g. 2, LT-78244 Šiauliai Tel./faks. (8 41) 552748, 8 695 07264, el. p. sauletekis@sauletekis.lt

Amatų ir dizaino kryptisAmatų ir dizaino kryptis

   Mokiniams, besimokantiems pagal pagrindinio ugdymo programą, sudaromos sąlygos rinktis amatų ir dizaino kryptį ir plačiau susipažinti su meniniu ugdymu bei kūryba. Šiems mokiniams I ir II klasėje papildomai skiriamas modulis "Interjero puošyba" ir kitoje klasėje "Žaislų gamyba", taip pat sudaromos sąlygos rinktis nefromalaus ugdymo būrelius: Grafikos studiją ar Dizaino būrelį.

   Mokiniai pasirinkę šią kryptį turi galimybę išsiugdyti technologines ir menines kompetencijas, suvokti dizaino įtaką aplinkai bei sugebėti nesudėtingomis technologijomis sukurti ir pasigaminti dizaino gaminius/prototipus, puoselėti saugios aplinkos ir darbo vertybines nuostatas. Mokytojai ruošia mokinius dalyvauti įvariuose respublikiniuose ir tarptautiniuose konkursuose.

   Gimnazija gali didžiutosi savo mokinių pasiekimais meninėje veikloje, nes kasmet dalyvaujame konkursuose ir juose tampame nugalėtojais ir laureatais.




















Socialiniai partneriai



Facebook

Paieška





Vardadieniai
Šiandien vardadienius švenčia

Gailenis
Dargailė
Klaudijus

Lankomumas
Detaliau >>>

Egzaminatorius