Biudžetinė įstaiga, kodas juridinių asmenų registre 290532510, Lieporių g. 2, LT-78244 Šiauliai Tel./faks. (8 41) 552748, 8 695 07264, el. p. sauletekis@sauletekis.lt

    Ir vėl susirinkę anksti ryte aptarėme vakarykščius darbus, apžiūrėjome šios dienos planelį bei atlikome L. Jokubauskienės sugalvotą užduotį. Ant vieno lapelio turėjome užrašyti praeitos dienos gerus darbus, kurie mus džiugino, o ant sekančio lapelio reikėjo parašyti draugo (sėdinčio dešinėje) gerąsias savybes. Tarp kitko labai malonu klausytis, kai apie tave šalia sėdintys žmonės atsiliepia tik gerais žodžiais.
    Darbo buvo mažiau, tačiau šįkart sunkiau... Juk ant mūsų gležnučių pečių užgriuvo toks didelis darbas, kaip sukurti 30s trunkančią socialinę reklamą. Daug prakaito išliejome kurdami ją, aptarta buvo daugybė variantų ir išrinktas geriausias. Veliau ieškojome tinkamų kadrų fotografijos konkursui „Jei aš būčiau tu“. Čia taip pat kilo nemažai idėjų, tačiau išsirinkti vieną ir tinkamiausią užtrukome gan ilgai. Dirbti mums padėjo kava, kurios šiandien išgėrėme ypatingai daug, ir gera nuotaika. Taip pat pas mus svečiavosi komanda „LUCKY 7” ir ėmė interviu iš komandos dalyvių. Teko truputį stebėti jų darbą, matosi, kad priešininkai dirba sunkiai ir atkakliai, kaip ir pridera tikriems paparaciams. Taipogi 12.30h turėjome trumpą susirinkimą, kurio pradžioje žaidėme žaidimą. Juo metu kuo greičiau turėjome perduoti vienas kitam tam tikrą daiktą (šį kartą naudojomės „Lucky 7“ komandos narės telefono dėkliuku). Vėliau aptarėme santykius komandoje ir su konkurentais. Ramiai pasišnekučiavę tęsėme dienos darbus. Diena buvo sunki, tačiau prasminga „JAU“ komandai. Nekantraujame, kas bus rytoj ir norėdami pasidalinti dienos įspūdžiais įkeliame keletą nuotraukų.
Visos dienos nuotraukos >>>




















Socialiniai partneriai



Facebook

Paieška





Vardadieniai
Šiandien vardadienius švenčia

Rimkantas
Girmantė
Sikstas
Odeta

Lankomumas
Detaliau >>>

Egzaminatorius