Biudžetinė įstaiga, kodas juridinių asmenų registre 290532510, Lieporių g. 2, LT-78244 Šiauliai Tel./faks. (8 41) 552748, 8 695 07264, el. p. sauletekis@sauletekis.lt

Sveika mokyklaSveika mokykla

Tikslai: sveikos gyvensenos nuostatų ugdymas, žalingų įpročių ir nelaimingų atsitikimų prevencija, mokymas bendrauti ir bendradarbiauti, teikti žinių, padedančių stiprinti savo ir kitų sveikatą.

Uždaviniai: socialinių įgūdžių ugdymas per aktyvią užklasinę veiklą. Atkreipti visuomenės dėmesį į įstaigą, kuri rūpinasi jaunų žmonių sveikata dalyvaujant projekte su kūdikių namais, dorinių nuostatų ugdymas ir atsakomybės už savo poelgius skatinimas, rengimas šeimai.

Veikla

2004 metai

2005 metai

2006 metai

2007 metai

     Sausio 26 d. vyko popietė 5 klasių mokiniams „Draugaukime be žalingų įpročių“. Kovo 16 d. devintų klasių mokiniai su auklėtojomis ir ansamblis „Viva la Musica“ su vadove vyko į Mažeikių ledo areną. Kovo 19 d. surengta mūsų ir Gegužių vidurinių mokyklų mokinių „Laiško žemei“, piešinių ir plakatų ekologine tematika paroda, o kovo 20 d. skambiais akordais ir gražiausiais posmais nuvilnijo šventė „Pavasaris kalba visomis kalbomis“. Mokiniai Žemei ir pavasariui skyrė gražiausias dainas ir  eiles  užsienio kalbomis. Kovo 20 d. mūsų ir Gegužių vidurinių mokyklų 6-7 klasių mokiniai dalyvavo geografijos viktorinoje „Pažinkime savo Žemę“. Kovo 28 d. 4a ir 4b klasių mokinės į svečius pasikvietė mokyklos felčerę B.Jomantienę. Ji papasakojo apie mergaičių brendimo eigą.

 

 

 

 




















Socialiniai partneriai



Facebook

Paieška





Vardadieniai
Šiandien vardadienius švenčia

Manvydas
Almamtė
Bertoldas

Lankomumas
Detaliau >>>

Egzaminatorius