Biudžetinė įstaiga, kodas juridinių asmenų registre 290532510, Lieporių g. 2, LT-78244 Šiauliai Tel./faks. (8 41) 552748, 8 695 07264, el. p. sauletekis@sauletekis.lt

Lucky7. Antra dienaLucky7. Antra diena

Pirmas blynas visada būna prisvilęs

   Tiesą pasakius, 204 kab. darosi lyg antri namai. Jau antrą dieną iš eilės 14 skirtingų asmenų susirenka į juos. Su šiokia tokia baime klausėmės Linos,Vytauto ir Ričardo pastabų, į kurias šiandien stengėmės atsižvelgti.Gavome pakankamai daug darbų šiai dienai. Ši diena, kad ir niūri, bet mūsų nuotaikų ji nepaveikė,linsmai darbus pradėjome rytine kava-arbata. Kaip ir pirmąją dieną susiskirstėme darbus,ir nedelsiant kibome į juos: vieni-kūrė mokyklos himną,kiti-amblemas,vėliavas ir t.t.
   Iš tiesų džiaugiamės mūsų konkurentų komanda del to, jog jie visada pasiteirauja, kaip mums sekasi, ar viską spėjame pasidaryti. Kuo toliau, tuo labiau esame patenkinti dalyvaudami šiame projekte, nes juk nekiekvieną dieną skirtingi asmenys turi susivienyti, kad viskas sektųsi puikiai.   Ä®siklausę į komisijos narių pastabas,stengiames jų nebekartoti. Be to, jie paskatino mus tuom, jog visada pirmas blynas būna prisvilęs. Tikimės, jog šį kartą mūsų darbas bus gerai įvertintas ir antras „blynas“ bus geresnis.

  P.S. Kadangi šiandien mūsų saulė nešildė, per pietų pertrauką nuvykome į Havajus papietauti.

  Mieli skaitytojai, mes stengiames dėl Jūsų, jei turite kokių klausimų,pasiūlymų ir t.t. maloniai laukiame Jūsų laiškų mūsų redakcijoje. lucky7paparacai@gmail.com

LUCKY 7

AR TIESA, KAD VIENAS KOMISIJOS NARYS YRA PAPIRKTAS?

     Mes jau vakar pradėjome įtarinėti „JAU“ komandą. Šįryt mums pradėjo viskas aiškėti. Kadangi mūsų komanda pasižymi punktualumu, tai mes jau senai laukėme visų dalyvių, tačiau susirinkus į 204 kabinetą paaiškėjo, jog trūksta priešininkų komandos vieno nario ir vieno komisijos nario. Ä®domu, ar tai tik sutapimas? Be to, atkreipėme dėmesį, jog visi „JAU“ komandos nariai užsimiegoję ir įtartinai tylūs. Galbūt jie tik sako, kad skuba namo ilsėtis, o iš tikrųjų bėga atlikti nebaigtus darbus, padėdami komisijos nario? Kuo toliau, tuo daugiau kyla mums klausimų apie šią komandą. Stengsimės viską išsiaiškinti, nes darosi labai įdomu.
   Dienos eigoje pakalbinome vėlavusį komisijos narį, paklaustas, kur buvo tarp 8.00-8.15, jis įtartinai, bet griežtu balso tonu atsako, jog jam tuo metu vyko pamoka. Tačiau užklaustas: „Gal buvote tuo metu kartu su vėlavusiu priešininkų komandos nariu”,- jis tik nusikvatojo ir atsakė „Aišku”, tačiau stengėsi į visa tai pažvelgti su jumoru.   Ar gali pasitvirtinti mūsų įtarinėjimai? Tiesiog viskas nesiriša. Palikime visa tai atviru klausimu, kurį stengsimės, kuo greičiau išsiaiškinti.
LUCKY
7

Šūkiu : “LABAI GERAI ,LABAI GERAI  Jeeeee !!!! “ Pasinėrėme į kūrybos darbus.Pradėjome kurti emblemas , vėliavą bei mokyklos himną, uniformas. 

Nr. 1 emblema

Šioje emblemoje yra pavaizduota saulė,mokinys,knyga su saulėtekio atributika.

Saulė - tai mūsų gimnazijos ženklas. Amžinybės ir šviesos šaltinis.

Mokinys- jaunystė, veiklumas, žingeidumas

Knyga- mokslas, žinios, protas, išmintis.

 

 

Nr.2 emblema

Ši emblema yra šydo formos. Joje pavaizduota mokyklos simbolis pieštukas,plunksnakotis.

Šydas- globos, paslapties ženklas.

Pieštukas, Plunksnakotis- simbolizuoja mokslą,žinias.

 Vėliava

Šioje vėliavoje matomas skydas, kuris atspindi apsaugą. Ryškios spalvos pagyvina emblemą,o geltona spalva - atspindi saulę.Žalia spalva - tai gamtos pabudimas.Ir ,žinoma, neapseisime be gimnazijos simbolio.

LUCKY 7

 

 

Uniformos

Kadangi mūsų mokykla įgijo gimnazijos vardą  derėtų  turėti ir  uniformas. O „Lucky 7”  pasižymi darbštumu , tai jau  pasisiuvo uniformas .

 

 

 

 

 

Himnas

 

Himnas – tai  tautiška giesmė, kuri atspindi mūsų mokyklos vardą.  Mes pasitelke visomis savo komandos jėgomis ir  kruopščiai bei atsakingai sukūrėme žodžius, o melodiją išgirsite finalinę dieną. Tikimes, jog jums patiks  .

 

 

Aš, kaip ir tu, savo mokslo skonį jaučiu,

Aš, kaip ir tu, tušinuką turiu.

Aš, kaip ir tu, kartais trokštu pavirst moksliuku,

Aš, kaip ir tu, užmiršau kas esu.

 

Apkabink mane aš mokslo sūkury,

Juk vienam sunku būti šiam kely.

Aš prašau tavęs būkime kartu,

Tiktai tu ir aš, čia ir visados.

 

Aš, kaip ir tu, savo vietą po saule turiu,

Aš, kaip ir tu, išsilavinęs esu.

Aš, kaip ir tu, pasiilgau spalvotų dienų,

Aš, kaip ir tu, minioje ištirpstu.

 

Apkabink mane aš mokslo sūkury,

Juk vienam sunku būti šiam kely.

Aš prašau tavęs būkime kartu,

Tiktai tu ir aš, čia ir visados. x2

 

LUCKY 7




















Socialiniai partneriai



Facebook

Paieška





Vardadieniai
Šiandien vardadienius švenčia

Eitvilas
Girmantė
Apolonijus

Lankomumas
Detaliau >>>

Egzaminatorius